Gezonde chocolade paaspakketten voor je werknemers

Het woord chocolade wordt niet snel geassocieerd met gezond eten. Je zult eerder denken aan “te vet, te zoet”etc. En daarbij komt dan meteen ook een gevoel van spijt dat je het niet veel kan eten, omdat je denkt dat het zo ongezond is. Dat laatste is dus niet waar, want er bestaat gezonde chocolade!

Flavonoïden en flavanolen


Als je bewust met voeding bezig bent, heb je vast weleens gehoord van flavonoïden. Dit zijn natuurlijk bestanddelen van groenten, fruit, noten, thee, rode wijn en chocolade. Ze hebben een antioxidant werking en verlagen bij dagelijkse inname de kans op kanker en hart- en vaatziekten. Vooral rokers en mensen die twee glazen alcohol per dag drinken, hebben er baat bij te zorgen voor voldoende inname van flavonoïden. Hoewel stoppen met roken natuurlijk altijd de betere optie is…
Flavanolen zijn een subcategorie van de flavonoïden. Ze ondersteunen de gezondheid van hart- en bloedvaten. Uit onderzoek is gebleken dat inname van voldoende flavanolen uit de voeding, bijvoorbeeld het zeer flavanolrijke cacao, een gunstige invloed heeft op aandoeningen van hart- en bloedvaten, zoals bijvoorbeeld een hartinfarct. Daarnaast ondersteunen flavanolen afgifte van voedingsstoffen naar de spieren.

Gezonde chocolade


Het merk Articoa is chocolade die geproduceerd wordt van cacaobonen zonder toegevoegde extracten. Bij de meeste chocoladeproducenten verdwijnen tijdens het productieproces van chocolade de flavanolen vaak voor een groot deel uit de cacao, tot wel 70%! Bij Articoa wordt de cacao zodanig verwerkt dat veel van de gezonde flavanolen behouden blijven. Dat maakt dat deze chocola zo gezond is om te eten. Articoa chocolade wordt in een handige verpakking aangeboden in de smaak puur.

Paaspakket


Natuurlijk kun je af en toe van minder gezonde chocolade genieten zonder schuldgevoel, de veer kan niet altijd gespannen zijn. Met de Paasdagen wil je immers kunnen genieten van lekkere chocoladepaaseitjes, dat is onlosmakelijk met Pasen verbonden. Net als het geven en krijgen van paaspakketten.
Ben je ondernemer en op zoek naar paaspakketten die het goed zullen doen bij je relaties, dan vind je misschien het geschikte cadeau op deze website. Logochoc kan de verpakking van het paaspakket van je bedrijfslogo voorzien. Niet alleen dat, zelfs de chocolade zelf kan worden aangepast aan je bedrijfslogo, zowel in vorm als kleur. Trouwens, behalve de zakelijke relaties is het misschien ook een idee om je hardwerkende medewerkers in het zonnetje te zetten door het geven van paaspakketten. Het zal zeker worden gewaardeerd.